Ulei de cocos Republica BIO
19 RON
Ulei de cocos Republica BIO
19 RON
Caracteristici
Categorie: Produse Bio
Descriere
280 ml, extravirgin, presat la rece, bio
Descriere
• Ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit, certificat ecologic.
• Produs in Filipine, din pulpa proaspata de nuca de cocos, organica.
• Pulpa nucii de cocos este centrifugata, presata la rece si filtrata cu grija fata de continutul de vitamine, antioxidanti si minerale, pentru a fi pastrate calitatile nutritive, aroma si gustul natural al nucii de cocos.
• Este un ingredient deosebit de nutritiv, nelipsit in dieta vegetariana si raw-vegana.
• Potrivit ca si ingredient in cosmeticele pentru piele sau pentru par, preparate in casa.
• Este un produs raw, vegan, fara alergeni.
Proprietati
• Este o sursa de grasimi sanatoase saturate si este un inlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
• Contine cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, motiv pentru care este recomandat si in diete.
• Contine polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier si Calciu. Intareste sistemul imunitar, este usor de digerat si ajuta la asimilarea vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor.
• Are in compozitie acid lauric, un acid gras care are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii. Acest acid se regaseste si in laptele matern.
• Are un punct de fum ridicat (180 grade Celsius), ceea ce il face potrivit si pentru prajire.
• Isi pastreaza starea solida la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius. Peste aceasta temperatura, devine lichid, fara sa-si modifice proprietatile.
Continut
• Un borcan contine 280 ml/ 250 g de Ulei de Cocos Republica BIO, ecologic, extravirgin, presat la rece, produs certificat ecologic cu numarul DE-OKO-006.
• Ingrediente: 100% ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, obtinut din agricultura ecologica.
• Tara de origine este Filipine.
• Valori nutritionale pentru 100g: Energie 3764 kJ/ 899 kcal, grasimi in total 99,88g, din care grasimi saturate 93,9g (acid caprilic 8,0g, acid capric 10,0g, acid lauric 48,0g, acid myristic 17,0g, acid palmitic 9,0g, acid stearic 1,9g), grasimi nesaturate 6,1g, grasimi polinesaturate 2,1g, carbohidrati (zaharuri) 0,0g, proteine 0,0g, fibre 0,0g, saruri 0,0g.
Utilizare
• Uleiul de cocos este un ulei rezistent la temperaturi ridicate si poate fi folosit in bucatarie, chiar si pentru prajit.
• Puteti consuma ulei de cocos simplu, tartinat pe o felie de paine.
• Poate fi folosit ca si ingredient in cosmeticele simple, preparate in casa.
• Consumat ca si supliment alimentar, una sau doua lingurite pe zi.
• Odata desfacut recipientul, va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat, la adapost de razele soarelui.
• Daca nu l-ati desigilat, il puteti pastra chiar si 2 ani de zile, daca respectati recomandarile de depozitare.
Descriere
• Ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit, certificat ecologic.
• Produs in Filipine, din pulpa proaspata de nuca de cocos, organica.
• Pulpa nucii de cocos este centrifugata, presata la rece si filtrata cu grija fata de continutul de vitamine, antioxidanti si minerale, pentru a fi pastrate calitatile nutritive, aroma si gustul natural al nucii de cocos.
• Este un ingredient deosebit de nutritiv, nelipsit in dieta vegetariana si raw-vegana.
• Potrivit ca si ingredient in cosmeticele pentru piele sau pentru par, preparate in casa.
• Este un produs raw, vegan, fara alergeni.
Proprietati
• Este o sursa de grasimi sanatoase saturate si este un inlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
• Contine cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, motiv pentru care este recomandat si in diete.
• Contine polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier si Calciu. Intareste sistemul imunitar, este usor de digerat si ajuta la asimilarea vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor.
• Are in compozitie acid lauric, un acid gras care are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii. Acest acid se regaseste si in laptele matern.
• Are un punct de fum ridicat (180 grade Celsius), ceea ce il face potrivit si pentru prajire.
• Isi pastreaza starea solida la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius. Peste aceasta temperatura, devine lichid, fara sa-si modifice proprietatile.
Continut
• Un borcan contine 280 ml/ 250 g de Ulei de Cocos Republica BIO, ecologic, extravirgin, presat la rece, produs certificat ecologic cu numarul DE-OKO-006.
• Ingrediente: 100% ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, obtinut din agricultura ecologica.
• Tara de origine este Filipine.
• Valori nutritionale pentru 100g: Energie 3764 kJ/ 899 kcal, grasimi in total 99,88g, din care grasimi saturate 93,9g (acid caprilic 8,0g, acid capric 10,0g, acid lauric 48,0g, acid myristic 17,0g, acid palmitic 9,0g, acid stearic 1,9g), grasimi nesaturate 6,1g, grasimi polinesaturate 2,1g, carbohidrati (zaharuri) 0,0g, proteine 0,0g, fibre 0,0g, saruri 0,0g.
Utilizare
• Uleiul de cocos este un ulei rezistent la temperaturi ridicate si poate fi folosit in bucatarie, chiar si pentru prajit.
• Puteti consuma ulei de cocos simplu, tartinat pe o felie de paine.
• Poate fi folosit ca si ingredient in cosmeticele simple, preparate in casa.
• Consumat ca si supliment alimentar, una sau doua lingurite pe zi.
• Odata desfacut recipientul, va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat, la adapost de razele soarelui.
• Daca nu l-ati desigilat, il puteti pastra chiar si 2 ani de zile, daca respectati recomandarile de depozitare.
113 vizualizari
Bucuresti 21 Noi. '24 (17:27)